Mitä sivusto sisältää?

Sivustolta löytyy tietoa erilaisista musiikkiteollisuuteen ja levy – yhtiöihin liittyvistä asioista. Teknologian kehittyessä ja muuttuessa sen vaikutus alan kehitykseen on välttämätöntä, eivätkä muutokset ole pieniä.

Alla lista sivuston osioista ja pieni esittely niistä.

  • Mikä on levy – yhtiö?

Osio käsittelee lyhyesti ja tiiviisti sitä, mikä levy – yhtiöt ovat ja mikä on niiden tavoite. Samalla tarkastellaan pintapuolisesti levy – yhtiöiden merkitystä artisteille ja niitä kriteereitä joilla levy – yhtiö valitsee artistit riveihinsä.

  • Mikä on musiikkikustantamo

Sivulta löytyy tietoa siitä, mikä musiikkikustantamo on ja mitä sen toimenkuvaan kuuluu. Samalla käydään läpi sen merkitystä artisteille ja musiikkiteollisuudelle.

  • Mitä ovat managerit ja agentit?

Täältä löytyy tietoa siitä, mitä ovat musiikkimaailmassa artistien managerit ja agentit. Samalla käydään lävitse heidän tehtäviään ja työn eri osa – alueita. Vastauksia löytyy kysymyksiin mikä managerien ja agenttien merkitys on artisteille ja ovatko ne välttämättömiä.

  • Kuinka levy – yhtiöt löytävät uusia artisteja?

Usein osa artisteista tuskailee levy – yhtiön huomion saamisesta. Sivustolla käsitellään tarkasti sitä, miten levy – yhtiöt löytävät uudet artistit ja mistä näitä etsitään. Neuvoja annetaan myös siihen, miten artisti itse voi vaikuttaa huomion saamiseen.

  • Mitä vaaditaan jotta artisti pääsee huipulle?

Sivustolla käsitellään niitä ominaisuuksia, joita artisti tarvitsee huipulle päästäkseen. Tämän ajan musiikkimaailmassa pelkkä ääni tai ulkonäkö ei välttämättä riitä, vaikka niilläkin on oma merkityksensä asiaan.

  • Mitä on musiikkiteollisuus?

Osio käsittelee tiivistetysti musiikkiteollisuutta, sen muutoksia ja musiikkiteollisuudessa toimivia, sekä siihen vaikuttavia tahoja.

Näiltä ja monilta muilta sivuilta löytyy vastauksia yleisimpiin musiikkimaailmaan ja levy – yhtiöihin liittyviin kysymyksiin. Samalla tarkoitus on avata levy – yhtiöiden maailmaa ja toimintaa syvemmältä, kertoen uutta tietoa niihin asioihin joita ei välttämättä ole tullut mieleenkään.